The Repository of VTEI
id: 26173
Title: Організація роботи сомельє = Organization of sommelier
Authors: Чорна Н.М., Іваніщева О.А.
Keywords: сомельє, вино, алкогольні напої, організація, технологічний процес, терруар
Date of publication: 2021-01-13 12:47:38
Last changes: 2021-01-13 12:47:38
Year of publication: 2020
Summary: Дисципліна "Організація роботи сомельє" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на набуття здобувачами вищої освіти теоретичних та практичних знань щодо нових тенденцій в обслуговуванні споживачів, особливостей організації роботи сомельє; отримання навичок роботи та їх застосування на підприємствах ресторанного бізнесу. Дисципліна спрямована на отримання знань з формування винної карти підприємства, опанування правил добору винного погребу, впровадження нових методів обслуговування споживачів тощо.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26173
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 21 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26173.pdf Size : 333183 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge