| id: | 26173 |
|---|---|
| Title: | Організація роботи сомельє = Organization of sommelier |
| Authors: | Чорна Н. М., Іваніщева О. А. |
| Keywords: | сомельє, вино, алкогольні напої, організація, технологічний процес, терруар |
| Date of publication: | 2021-01-13 12:47:38 |
| Last changes: | 2021-01-13 12:47:38 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Дисципліна "Організація роботи сомельє" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на набуття здобувачами вищої освіти теоретичних та практичних знань щодо нових тенденцій в обслуговуванні споживачів, особливостей організації роботи сомельє; отримання навичок роботи та їх застосування на підприємствах ресторанного бізнесу. Дисципліна спрямована на отримання знань з формування винної карти підприємства, опанування правил добору винного погребу, впровадження нових методів обслуговування споживачів тощо. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26173 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 21 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26173.pdf Size : 333183 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |