id: | 26167 |
---|---|
Назва: | Шляхи формування функціональних властивостей традиційних страв з гарбуза |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | технологія, гарбуз, якість, функціональні властивості, інновації, імбир, кокосове молоко |
Дата публікації: | 2021-01-13 12:04:43 |
Останні зміни: | 2021-01-13 12:04:43 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | У тезах презентовано дослідження технологічних процесів приготування інноваційних страв з гарбуза, проаналізовано розробленої кулінарної продукції: страв з гарбуза з додаванням нових інгредієнтів, що змінюють їх харчову та біологічну цінність, надають специфічних функціональних властивостей. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26167 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019 р. Харків, 2019. Ч. 1. С. 18-20 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26167.pdf Розмір : 210173 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|