The Repository of VTEI
id: 26167
Title: Шляхи формування функціональних властивостей традиційних страв з гарбуза
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: технологія, гарбуз, якість, функціональні властивості, інновації, імбир, кокосове молоко
Date of publication: 2021-01-13 12:04:43
Last changes: 2021-01-13 12:04:43
Year of publication: 2019
Summary: У тезах презентовано дослідження технологічних процесів приготування інноваційних страв з гарбуза, проаналізовано розробленої кулінарної продукції: страв з гарбуза з додаванням нових інгредієнтів, що змінюють їх харчову та біологічну цінність, надають специфічних функціональних властивостей.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26167
Publication type: Тези доповіді
Publication: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019 р. Харків, 2019. Ч. 1. С. 18-20
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26167.pdf Size : 210173 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge