id: | 26166 |
---|---|
Назва: | Аналіз стандартів та схем сертифікації для виробників харчової продукції |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | Безпечність, харчові продукти, закони, НАССР, принципи, впровадження, заклади харчування, відповідальність, санкції. |
Дата публікації: | 2021-01-13 12:03:11 |
Останні зміни: | 2021-01-13 12:03:11 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Метою статті є аналіз стандартів та систем управління якістю, зокрема впровадження НАССР на підприємствах ресторанного господарства, харчової промисловості та шляхів їх вирішення. Предметом дослідження є історія становлення системи НАССР – аналізу потенційно небезпечних чинників, визначення критичних точок контролю в критичних межах для контрольно- 172 критичних точок (ККТ), її принципи, законодавча база та сучасний стан впровадження на підприємствах харчування в Україні. Стаття дозволяє зрозуміти особливості використання системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах ресторанного господарства та харчової промисловості. Представлено переваги системи, напрямки практичних дій щодо впровадження НАССР. Результатом дослідження є пропозиції щодо визначення контрольно-критичних точок технологічного процесу закладів харчування |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26166 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VІI Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. С. 171-179 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26166.pdf Розмір : 397520 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|