Репозиторій ВТЕІ
id: 26166
Назва: Аналіз стандартів та схем сертифікації для виробників харчової продукції
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: Безпечність, харчові продукти, закони, НАССР, принципи, впровадження, заклади харчування, відповідальність, санкції.
Дата публікації: 2021-01-13 12:03:11
Останні зміни: 2021-01-13 12:03:11
Рік видання: 2019
Аннотація: Метою статті є аналіз стандартів та систем управління якістю, зокрема
впровадження НАССР на підприємствах ресторанного господарства, харчової
промисловості та шляхів їх вирішення. Предметом дослідження є історія
становлення системи НАССР – аналізу потенційно небезпечних чинників,
визначення критичних точок контролю в критичних межах для контрольно-
172
критичних точок (ККТ), її принципи, законодавча база та сучасний стан
впровадження на підприємствах харчування в Україні. Стаття дозволяє
зрозуміти особливості використання системи управління безпечністю харчових
продуктів на підприємствах ресторанного господарства та харчової
промисловості. Представлено переваги системи, напрямки практичних дій
щодо впровадження НАССР. Результатом дослідження є пропозиції щодо
визначення контрольно-критичних точок технологічного процесу закладів
харчування
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26166
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VІI Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. С. 171-179
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26166.pdf Розмір : 397520 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити