The Repository of VTEI
id: 26166
Title: Аналіз стандартів та схем сертифікації для виробників харчової продукції
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: Безпечність, харчові продукти, закони, НАССР, принципи, впровадження, заклади харчування, відповідальність, санкції.
Date of publication: 2021-01-13 12:03:11
Last changes: 2021-01-13 12:03:11
Year of publication: 2019
Summary: Метою статті є аналіз стандартів та систем управління якістю, зокрема
впровадження НАССР на підприємствах ресторанного господарства, харчової
промисловості та шляхів їх вирішення. Предметом дослідження є історія
становлення системи НАССР – аналізу потенційно небезпечних чинників,
визначення критичних точок контролю в критичних межах для контрольно-
172
критичних точок (ККТ), її принципи, законодавча база та сучасний стан
впровадження на підприємствах харчування в Україні. Стаття дозволяє
зрозуміти особливості використання системи управління безпечністю харчових
продуктів на підприємствах ресторанного господарства та харчової
промисловості. Представлено переваги системи, напрямки практичних дій
щодо впровадження НАССР. Результатом дослідження є пропозиції щодо
визначення контрольно-критичних точок технологічного процесу закладів
харчування
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26166
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VІI Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. С. 171-179
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26166.pdf Size : 397520 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge