| id: | 26166 |
|---|---|
| Title: | Аналіз стандартів та схем сертифікації для виробників харчової продукції |
| Authors: | Іваніщева О. А. |
| Keywords: | безпечність, харчові продукти, закони, НАССР, принципи, впровадження, заклади харчування, відповідальність, санкції |
| Date of publication: | 2021-01-13 12:03:11 |
| Last changes: | 2021-01-13 12:03:11 |
| Year of publication: | 2019 |
| Summary: | Метою статті є аналіз стандартів та систем управління якістю, зокрема впровадження НАССР на підприємствах ресторанного господарства, харчової промисловості та шляхів їх вирішення. Предметом дослідження є історія становлення системи НАССР – аналізу потенційно небезпечних чинників, визначення критичних точок контролю в критичних межах для контрольно-критичних точок (ККТ), її принципи, законодавча база та сучасний стан впровадження на підприємствах харчування в Україні. Стаття дозволяє зрозуміти особливості використання системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах ресторанного господарства та харчової промисловості. Представлено переваги системи, напрямки практичних дій щодо впровадження НАССР. Результатом дослідження є пропозиції щодо визначення контрольно-критичних точок технологічного процесу закладів харчування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26166 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VІI Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05-07 черв. 2019 р. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. Ч. 3. С. 171-179 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26166.pdf Size : 397520 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |