id: | 26165 |
---|---|
Назва: | Італійська кухня в ресторанному бізнесі Вінниччини: сучасний стан та перспективи розвитку. |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | Ресторанне господарство, ринок, послуги, італійська кухня, обслуговування, конкурентоздатність, тенденції, перспективи. |
Дата публікації: | 2021-01-13 12:02:07 |
Останні зміни: | 2021-01-13 12:02:07 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | У статті розглянуто тенденції розвитку галузі ресторанного господарства Вінниччини, складові ринку, мережу закладів, їх специфічну спрямованість, асортимент продукції та послуг, які на сьогоднішній день вони пропонують споживачеві. Зазначено, що ресторани чистої італійської кухні малопоширені і проблеми, що виникають разом із відкриттям таких закладів у Вінниці зокрема, потребують подальшого дослідження. Наголошено, що італійська кухня є досить популярною і знаною серед населення Вінниці і має стабільний попит, проте закладів суто італійської кухні у місті дуже мало, хоча вона по праву вважається однією з кращих у світі. Проаналізовано особливості функціонування ресторанів з італійською кухнею у м. Вінниці, визначено перспективи подальшого їх розвитку. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26165 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : Збірник наукових праць VІIІ Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. Ч. 3. С. 181-188 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26165.pdf Розмір : 572733 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|