Репозиторій ВТЕІ
id: 26162
Назва: Сироваріння як перспективний напрямок гастротуризму на Вінниччині
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: гастротуризм, сироваріння, сировина, Вінниччина, крафтові технології, туристичний ринок
Дата публікації: 2021-01-13 11:52:41
Останні зміни: 2021-01-13 11:52:41
Рік видання: 2020
Аннотація: У тезах представлено дослідження сучасного стану сироваріння на Вінниччині, його можливостей для розвитку сирного туризму в регіоні, визначення перспективних напрямків розвитку з метою створення конкурентоспроможного продукту на внутрішньому туристичному ринку.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26162
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 2020. Харків, 2020. С. 135-137
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26162.pdf Розмір : 409528 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити