The Repository of VTEI
id: 26162
Title: Сироваріння як перспективний напрямок гастротуризму на Вінниччині
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: гастротуризм, сироваріння, сировина, Вінниччина, крафтові технології, туристичний ринок
Date of publication: 2021-01-13 11:52:41
Last changes: 2021-01-13 11:52:41
Year of publication: 2020
Summary: У тезах представлено дослідження сучасного стану сироваріння на Вінниччині, його можливостей для розвитку сирного туризму в регіоні, визначення перспективних напрямків розвитку з метою створення конкурентоспроможного продукту на внутрішньому туристичному ринку.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26162
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 2020. Харків, 2020. С. 135-137
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26162.pdf Size : 409528 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge