| id: | 26162 |
|---|---|
| Title: | Сироваріння як перспективний напрямок гастротуризму на Вінниччині |
| Authors: | Іваніщева О. А. |
| Keywords: | гастротуризм, сироваріння, сировина, Вінниччина, крафтові технології, туристичний ринок |
| Date of publication: | 2021-01-13 11:52:41 |
| Last changes: | 2021-01-13 11:52:41 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | У тезах представлено дослідження сучасного стану сироваріння на Вінниччині, його можливостей для розвитку сирного туризму в регіоні, визначення перспективних напрямків розвитку з метою створення конкурентоспроможного продукту на внутрішньому туристичному ринку. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26162 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 2020. Харків, 2020. С. 135-137 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26162.pdf Size : 409528 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |