id: | 26161 |
---|---|
Title: | Технологічні особливості формування функціональних властивостей борошняних страв |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | технологія, функціональні продукти, інновації, гарбуз, лазанья, показники якості |
Date of publication: | 2021-01-13 11:49:58 |
Last changes: | 2021-01-13 11:49:58 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | У статті досліджено особливості застосування функціональних інгредієнтів з метою розробки інноваційних технологій борошняних страв як джерела важливих дефіцитних нутрієнтів. Обґрунтовано доцільність використання гарбузового пюре як функціонального інгредієнта. Представлено розробку технологічної документації на удосконалену борошняну страву італійської кухні на прикладі лазаньї Болоньєзе. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26161 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Менеджмент ХХІ століття: сучасні моделі, стратегії, технології : зб. наук. пр. VІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 8 жовт. 2020. Вінниця, 2020. Ч. 2. С. 704-714 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26161.pdf Size : 882105 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|