Репозиторій ВТЕІ
id: 26160
Назва: Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Автори: Фіалковська Л.В.
Ключові слова: якість, управління, безпечність
Дата публікації: 2021-01-13 11:47:57
Останні зміни: 2021-01-13 11:47:57
Рік видання: 2020
Аннотація: Мета лабораторних занять з дисципліни "Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів" − це засвоєння методів та прийомів техно-хімічного контролю й управління якістю і безпекою продукції харчової галузі на основі діючих нормативно-технічних документів з дотриманням норм і правил промислово-технологічного та санітарно-гігієнічного забезпечення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26160
Тип видання: Завдання до практичних занять
Видавництво: : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 73 с.
Розташовується в колекціях: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26160.pdf Розмір : 782463 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити