id: | 26160 |
---|---|
Назва: | Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів |
Автори: | Фіалковська Л.В. |
Ключові слова: | якість, управління, безпечність |
Дата публікації: | 2021-01-13 11:47:57 |
Останні зміни: | 2021-01-13 11:47:57 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Мета лабораторних занять з дисципліни "Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів" − це засвоєння методів та прийомів техно-хімічного контролю й управління якістю і безпекою продукції харчової галузі на основі діючих нормативно-технічних документів з дотриманням норм і правил промислово-технологічного та санітарно-гігієнічного забезпечення. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26160 |
Тип видання: | Завдання до практичних занять |
Видавництво: | : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 73 с. |
Розташовується в колекціях: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26160.pdf Розмір : 782463 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|