| id: | 26160 |
|---|---|
| Title: | Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів |
| Authors: | Фіалковська Л. В. |
| Keywords: | якість, управління, безпечність |
| Date of publication: | 2021-01-13 11:47:57 |
| Last changes: | 2021-01-13 11:47:57 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Мета лабораторних занять з дисципліни "Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів" − це засвоєння методів та прийомів техно-хімічного контролю й управління якістю і безпекою продукції харчової галузі на основі діючих нормативно-технічних документів з дотриманням норм і правил промислово-технологічного та санітарно-гігієнічного забезпечення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26160 |
| Publication type: | Завдання до практичних занять |
| Publication: | : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 73 с. |
| In the collections: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26160.pdf Size : 782463 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |