Репозиторій ВТЕІ
id: 26155
Назва: Аналіз шляхів удосконалення технології кондитерських виробів лікувально-профілактичного призначення
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: функціональні продукти, технології, кондитерські вироби, йододефіцит, вітамінізація, харчові волокна
Дата публікації: 2021-01-13 11:41:25
Останні зміни: 2021-01-13 11:41:25
Рік видання: 2016
Аннотація: У статті розглянуто поняття та властивості функціональних продуктів, особливості їх застосування у технологіях кондитерських виробів, висвітлено проблему йододефіциту, запропоновано шляхи її вирішення. Досліджено можливість застосування харчових волокон у різних видах кондитерських виробів, особливості вітамінізації продукції.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26155
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Глобалізаційні виклики розвитку національних економік: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 19 жовт. 2016 р. Київ, 2016. Ч. 3. С. 694-703
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26155.pdf Розмір : 362596 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити