id: | 26155 |
---|---|
Назва: | Аналіз шляхів удосконалення технології кондитерських виробів лікувально-профілактичного призначення |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | функціональні продукти, технології, кондитерські вироби, йододефіцит, вітамінізація, харчові волокна |
Дата публікації: | 2021-01-13 11:41:25 |
Останні зміни: | 2021-01-13 11:41:25 |
Рік видання: | 2016 |
Аннотація: | У статті розглянуто поняття та властивості функціональних продуктів, особливості їх застосування у технологіях кондитерських виробів, висвітлено проблему йододефіциту, запропоновано шляхи її вирішення. Досліджено можливість застосування харчових волокон у різних видах кондитерських виробів, особливості вітамінізації продукції. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26155 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Глобалізаційні виклики розвитку національних економік: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 19 жовт. 2016 р. Київ, 2016. Ч. 3. С. 694-703 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26155.pdf Розмір : 362596 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|