id: | 26155 |
---|---|
Title: | Аналіз шляхів удосконалення технології кондитерських виробів лікувально-профілактичного призначення |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | функціональні продукти, технології, кондитерські вироби, йододефіцит, вітамінізація, харчові волокна |
Date of publication: | 2021-01-13 11:41:25 |
Last changes: | 2021-01-13 11:41:25 |
Year of publication: | 2016 |
Summary: | У статті розглянуто поняття та властивості функціональних продуктів, особливості їх застосування у технологіях кондитерських виробів, висвітлено проблему йододефіциту, запропоновано шляхи її вирішення. Досліджено можливість застосування харчових волокон у різних видах кондитерських виробів, особливості вітамінізації продукції. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26155 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Глобалізаційні виклики розвитку національних економік: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 19 жовт. 2016 р. Київ, 2016. Ч. 3. С. 694-703 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26155.pdf Size : 362596 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|