Репозиторій ВТЕІ
id: 26154
Назва: Вибір цукрозамінника як чинника розширення асортименту та конкурентноспроможності діабетичних кондитерських виробів
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: цукрозамінник, діабет, стевія, нутрієнти, кондитерські вироби, технологія
Дата публікації: 2021-01-13 11:38:19
Останні зміни: 2021-01-13 11:38:19
Рік видання: 2016
Аннотація: Досліджено можливості застосування цукрозамінників при виробництві кондитерських виробів діабетичного призначення, розглянуто властивості стевії як оптиманого цукрозамінника, особливості її впровадження у рецептури кондитерських виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26154
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Конкурентоспроможність підприємств в умовах трансформаційних процесів в економіці України : зб. матеріалів міжвуз. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених, м. Харків, 16 листоп. 2016 р. Харків, 2016. С.147-149
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26154.pdf Розмір : 881349 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити