The Repository of VTEI
id: 26154
Title: Вибір цукрозамінника як чинника розширення асортименту та конкурентноспроможності діабетичних кондитерських виробів
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: цукрозамінник, діабет, стевія, нутрієнти, кондитерські вироби, технологія
Date of publication: 2021-01-13 11:38:19
Last changes: 2021-01-13 11:38:19
Year of publication: 2016
Summary: Досліджено можливості застосування цукрозамінників при виробництві кондитерських виробів діабетичного призначення, розглянуто властивості стевії як оптиманого цукрозамінника, особливості її впровадження у рецептури кондитерських виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26154
Publication type: Тези доповіді
Publication: Конкурентоспроможність підприємств в умовах трансформаційних процесів в економіці України : зб. матеріалів міжвуз. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених, м. Харків, 16 листоп. 2016 р. Харків, 2016. С.147-149
In the collections: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26154.pdf Size : 881349 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge