Репозиторій ВТЕІ
id: 26153
Назва: Теоретичні основи управління підприємствами ресторанного бізнесу
Автори: Мазуркевич І.О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, управління, ринок послуг
Дата публікації: 2021-01-13 11:37:11
Останні зміни: 2021-01-13 11:37:11
Рік видання: 2016
Аннотація: Тези містять дослідження сутності та характерних ознак управління на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26153
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Наукова творчість молоді в індустрії гостинності : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конфереції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Донецьк, 23-24 листоп. 2016 р. Донецьк, 2016. С. 94-96
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26153.pdf Розмір : 726797 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити