| id: | 26153 |
|---|---|
| Назва: | Теоретичні основи управління підприємствами ресторанного бізнесу |
| Автори: | Мазуркевич І. О. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, управління, ринок послуг |
| Дата публікації: | 2021-01-13 11:37:11 |
| Останні зміни: | 2021-01-13 11:37:11 |
| Рік видання: | 2016 |
| Аннотація: | Тези містять дослідження сутності та характерних ознак управління на підприємствах ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26153 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Наукова творчість молоді в індустрії гостинності : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. студ., аспір. та молод. вч., м. Донецьк, 23-24 листоп. 2016 р. Донецьк, 2016. С. 94-96 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26153.pdf Розмір : 726797 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |