id: | 26153 |
---|---|
Title: | Теоретичні основи управління підприємствами ресторанного бізнесу |
Authors: | Мазуркевич І.О. |
Keywords: | ресторанний бізнес, управління, ринок послуг |
Date of publication: | 2021-01-13 11:37:11 |
Last changes: | 2021-01-13 11:37:11 |
Year of publication: | 2016 |
Summary: | Тези містять дослідження сутності та характерних ознак управління на підприємствах ресторанного бізнесу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26153 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Наукова творчість молоді в індустрії гостинності : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конфереції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Донецьк, 23-24 листоп. 2016 р. Донецьк, 2016. С. 94-96 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26153.pdf Size : 726797 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|