| id: | 26153 |
|---|---|
| Title: | Теоретичні основи управління підприємствами ресторанного бізнесу |
| Authors: | Мазуркевич І. О. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, управління, ринок послуг |
| Date of publication: | 2021-01-13 11:37:11 |
| Last changes: | 2021-01-13 11:37:11 |
| Year of publication: | 2016 |
| Summary: | Тези містять дослідження сутності та характерних ознак управління на підприємствах ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26153 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Наукова творчість молоді в індустрії гостинності : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. студ., аспір. та молод. вч., м. Донецьк, 23-24 листоп. 2016 р. Донецьк, 2016. С. 94-96 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26153.pdf Size : 726797 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |