id: | 26150 |
---|---|
Назва: | Харчова алергія |
Автори: | Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | алергени, алергія, симптоми, класифікація, харчування, схильність |
Дата публікації: | 2021-01-13 10:02:34 |
Останні зміни: | 2021-01-13 10:02:34 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | У тезах презентовано дослідження проблеми харчової алергії, її причин, основних алергенів та їх класифікації. Охарактеризовано механізм впливу різних алергенів на організм людини, можливі наслідки його та шляхи попередження захворюваності. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26150 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. Мелітополь, 2020. С. 217-219 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26150.pdf Розмір : 954677 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|