Репозиторій ВТЕІ
id: 26150
Назва: Харчова алергія
Автори: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Ключові слова: алергени, алергія, симптоми, класифікація, харчування, схильність
Дата публікації: 2021-01-13 10:02:34
Останні зміни: 2021-01-13 10:02:34
Рік видання: 2020
Аннотація: У тезах презентовано дослідження проблеми харчової алергії, її причин, основних алергенів та їх класифікації. Охарактеризовано механізм впливу різних алергенів на організм людини, можливі наслідки його та шляхи попередження захворюваності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26150
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. Мелітополь, 2020. С. 217-219
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26150.pdf Розмір : 954677 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити