| id: | 26150 |
|---|---|
| Title: | Харчова алергія |
| Authors: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
| Keywords: | алергени, алергія, симптоми, класифікація, харчування, схильність |
| Date of publication: | 2021-01-13 10:02:34 |
| Last changes: | 2021-01-13 10:02:34 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | У тезах презентовано дослідження проблеми харчової алергії, її причин, основних алергенів та їх класифікації. Охарактеризовано механізм впливу різних алергенів на організм людини, можливі наслідки його та шляхи попередження захворюваності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26150 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. Мелітополь, 2020. С. 217-219 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26150.pdf Size : 954677 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |