Репозиторій ВТЕІ
id: 26142
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження)
Автори: Альоша І.П.
Ключові слова: ресторан, технологічна картка, період окупності
Дата публікації: 2021-01-13 09:38:42
Останні зміни: 2021-01-13 09:38:42
Рік видання: 2020
Аннотація: В роботі представлені новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26142
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с.
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26142.jpg Розмір : 186896 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний

Збільшити