id: | 26142 |
---|---|
Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження) |
Автори: | Альоша І.П. |
Ключові слова: | ресторан, технологічна картка, період окупності |
Дата публікації: | 2021-01-13 09:38:42 |
Останні зміни: | 2021-01-13 09:38:42 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В роботі представлені новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26142 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с. |
Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26142.jpg Розмір : 186896 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
|