id: | 26142 |
---|---|
Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження) |
Authors: | Альоша І.П. |
Keywords: | ресторан, технологічна картка, період окупності |
Date of publication: | 2021-01-13 09:38:42 |
Last changes: | 2021-01-13 09:38:42 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | В роботі представлені новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26142 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с. |
In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26142.jpg Size : 186896 byte Format : Image jpg Access : For all | |
|