The Repository of VTEI
id: 26142
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження)
Authors: Альоша І.П.
Keywords: ресторан, технологічна картка, період окупності
Date of publication: 2021-01-13 09:38:42
Last changes: 2021-01-13 09:38:42
Year of publication: 2020
Summary: В роботі представлені новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26142
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с.
In the collections: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26142.jpg Size : 186896 byte Format : Image jpg Access : For all

Enlarge