| id: | 26142 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження) |
| Authors: | Альоша І. П. |
| Keywords: | ресторан, технологічна картка, період окупності |
| Date of publication: | 2021-01-13 09:38:42 |
| Last changes: | 2021-01-13 09:38:42 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | В роботі представлені новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26142 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с. |
| In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26142.jpg Size : 186896 byte Format : Image jpg Access : For all | |
| |
