id: | 26135 |
---|---|
Назва: | Особливості розвитку кейтерингових послуг в Україні |
Автори: | Мазуркевич І.О. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, кейтеринг, ринок кейтерингових послуг |
Дата публікації: | 2021-01-12 20:27:46 |
Останні зміни: | 2021-01-12 20:27:46 |
Рік видання: | 2016 |
Аннотація: | Дана стаття присвячена особливостям становлення та розвитку ринку кейтерингових послуг в Україні. Сформовано коло проблем, що стримують розвиток кейтерингу в Україні, а також вказано перспективи його розвитку з урахуванням досвіду інших країн. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26135 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: Збірник наукових праць ІV Міжнародної науково- практичної конференції. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2016. Ч. 2. С. 246 - 252 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26135.pdf Розмір : 427108 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|