| id: | 26135 |
|---|---|
| Назва: | Особливості розвитку кейтерингових послуг в Україні |
| Автори: | Мазуркевич І. О. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, кейтеринг, ринок кейтерингових послуг |
| Дата публікації: | 2021-01-12 20:27:46 |
| Останні зміни: | 2021-01-12 20:27:46 |
| Рік видання: | 2016 |
| Аннотація: | Дана стаття присвячена особливостям становлення та розвитку ринку кейтерингових послуг в Україні. Сформовано коло проблем, що стримують розвиток кейтерингу в Україні, а також вказано перспективи його розвитку з урахуванням досвіду інших країн. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26135 |
| Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
| Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 18-20 трав. 2016 р. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2016. Ч. 2. С. 246-252 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26135.pdf Розмір : 427108 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |