Репозиторій ВТЕІ
id: 26135
Назва: Особливості розвитку кейтерингових послуг в Україні
Автори: Мазуркевич І.О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, кейтеринг, ринок кейтерингових послуг
Дата публікації: 2021-01-12 20:27:46
Останні зміни: 2021-01-12 20:27:46
Рік видання: 2016
Аннотація: Дана стаття присвячена особливостям становлення та розвитку ринку
кейтерингових послуг в Україні. Сформовано коло проблем, що стримують розвиток кейтерингу в Україні, а також вказано перспективи його розвитку з урахуванням досвіду інших країн.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26135
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: Збірник наукових праць ІV Міжнародної науково- практичної конференції. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2016. Ч. 2. С. 246 - 252
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26135.pdf Розмір : 427108 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити