The Repository of VTEI
id: 26135
Title: Особливості розвитку кейтерингових послуг в Україні
Authors: Мазуркевич І.О.
Keywords: ресторанний бізнес, кейтеринг, ринок кейтерингових послуг
Date of publication: 2021-01-12 20:27:46
Last changes: 2021-01-12 20:27:46
Year of publication: 2016
Summary: Дана стаття присвячена особливостям становлення та розвитку ринку
кейтерингових послуг в Україні. Сформовано коло проблем, що стримують розвиток кейтерингу в Україні, а також вказано перспективи його розвитку з урахуванням досвіду інших країн.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26135
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: Збірник наукових праць ІV Міжнародної науково- практичної конференції. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2016. Ч. 2. С. 246 - 252
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26135.pdf Size : 427108 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge