id: | 26135 |
---|---|
Title: | Особливості розвитку кейтерингових послуг в Україні |
Authors: | Мазуркевич І.О. |
Keywords: | ресторанний бізнес, кейтеринг, ринок кейтерингових послуг |
Date of publication: | 2021-01-12 20:27:46 |
Last changes: | 2021-01-12 20:27:46 |
Year of publication: | 2016 |
Summary: | Дана стаття присвячена особливостям становлення та розвитку ринку кейтерингових послуг в Україні. Сформовано коло проблем, що стримують розвиток кейтерингу в Україні, а також вказано перспективи його розвитку з урахуванням досвіду інших країн. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26135 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: Збірник наукових праць ІV Міжнародної науково- практичної конференції. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2016. Ч. 2. С. 246 - 252 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26135.pdf Size : 427108 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|