Репозиторій ВТЕІ
id: 26133
Назва: Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів = Вasics of quality conntrol and food safety management
Автори: Фіалковська Л.В.
Ключові слова: якість, безпека, управління
Дата публікації: 2021-01-12 20:21:03
Останні зміни: 2021-01-12 20:21:03
Рік видання: 2021
Аннотація: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань і практичних навичок зі створення дієвої системи управління якістю на харчових, підготовка висококваліфікованих фахівців, які будуть спроможними забезпечувати як високий рівень управління закладами харчових виробництв, так і швидко адаптуватися до сучасних принципів і технологій на підприємствах світової індустрії. Самостійна робота здобувачів вищої освіти із дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» складається з підготовки до практичних занять та підготовки індивідуальних завдань відповідно до програми курсу та тематики практичних занять.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26133
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 28 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26133.pdf Розмір : 353585 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити