id: | 26133 |
---|---|
Назва: | Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів = Вasics of quality conntrol and food safety management |
Автори: | Фіалковська Л.В. |
Ключові слова: | якість, безпека, управління |
Дата публікації: | 2021-01-12 20:21:03 |
Останні зміни: | 2021-01-12 20:21:03 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань і практичних навичок зі створення дієвої системи управління якістю на харчових, підготовка висококваліфікованих фахівців, які будуть спроможними забезпечувати як високий рівень управління закладами харчових виробництв, так і швидко адаптуватися до сучасних принципів і технологій на підприємствах світової індустрії. Самостійна робота здобувачів вищої освіти із дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» складається з підготовки до практичних занять та підготовки індивідуальних завдань відповідно до програми курсу та тематики практичних занять. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26133 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 28 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26133.pdf Розмір : 353585 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|