| id: | 26133 |
|---|---|
| Title: | Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів = Вasics of quality control and food safety management |
| Authors: | Фіалковська Л. В. |
| Keywords: | якість, безпека, управління |
| Date of publication: | 2021-01-12 20:21:03 |
| Last changes: | 2021-01-12 20:21:03 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань і практичних навичок зі створення дієвої системи управління якістю на харчових, підготовка висококваліфікованих фахівців, які будуть спроможними забезпечувати як високий рівень управління закладами харчових виробництв, так і швидко адаптуватися до сучасних принципів і технологій на підприємствах світової індустрії. Самостійна робота здобувачів вищої освіти із дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» складається з підготовки до практичних занять та підготовки індивідуальних завдань відповідно до програми курсу та тематики практичних занять. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26133 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 28 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26133.pdf Size : 353585 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |