Репозиторій ВТЕІ
id: 26131
Назва: Development of resource-saving technologies of cheeses
Автори: Semko T., Novgorodska N., Kolianovska L., Blaschuk V., Solomon A.
Ключові слова: technology, repeated thermal processing, the cheese, thermal processing, high temperature processing
Дата публікації: 2021-01-12 14:45:41
Останні зміни: 2021-01-12 14:45:41
Рік видання: 2016
Аннотація: The article deals with resource-saving technologies with the improvement of the technological process, increasing output and expanding the range of hard rennet cheeses of high quality with low temperature of second heating and reduced ripening period.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26131
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Global Science and Innovation : materials of the VII International Scientific Conference, Chicago, March 23-24th, 2016. Chicago, 2016. С. 215-216
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26131.pdf Розмір : 548001 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити