| id: | 26129 |
|---|---|
| Назва: | Перспективні направлення в виробництві кислотно-сичужних сирів |
| Автори: | Семко Т. В. |
| Ключові слова: | сир, технологія, споживач, згортання, кислотно-сичужний, концепція, комбіновані продукти, житні висівки |
| Дата публікації: | 2021-01-12 14:38:23 |
| Останні зміни: | 2021-01-12 14:38:23 |
| Рік видання: | 2016 |
| Аннотація: | Сир є одним із найдавніший харчових продуктів відомий людству на зорі виникнення сільського господарства. Вони підрозділяються на кілька груп, що мають принципові відмінності в способах згортання молока, мікробіологічних та фізико–хімічних основах виробництва. М'які кислотно–сичужні сири – це продукти, одержувані шляхом комбінованого згортання молока з подальшою обробкою сирного згустку і сирної маси, з дозріванням або без нього. Метою цієї статті є проведення досліджень закономірностей виробництва м`якого кислотно–сичужного сиру з житніми висівками, що дозволяє направлено регулювати й удосконалювати процес отримання нового а збагаченого харчовими речовинами продукту. Пропорції окремих харчових речовин в раціоні відображаються у формулі збалансованого харчування. Формула збалансованого харчування не є застиглим зразком харчування, вона повинна постійно вдосконалюватися і доповнюватися з урахуванням нових даних про харчування, змін умов існування людини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26129 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Науковий вісник Львівського ветеринарної медицини та біотехнологій університету ім. Гжицького. 2016. Т. 18, № 2 (68). С. 147-150 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26129.pdf Розмір : 252006 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |