| id: | 26113 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан кавказької кухні та чебуречна. Інноваційні технології борошняних кулінарних виробів) |
| Authors: | Мудрик В. В. |
| Keywords: | ресторанне господарство, комплексний заклад |
| Date of publication: | 2021-01-12 13:25:08 |
| Last changes: | 2021-01-12 13:25:08 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | В проєкті розкрито основні етапи розвитку ресторанного господарства в м. Київ. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26113 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 65 с. |
| In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26113.jpg Size : 178788 byte Format : Image jpg Access : For all | |
| |
