| id: | 26111 |
|---|---|
| Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан європейської кухні та кафе-бар. Новітні технології борошняних виробів з висівками) |
| Автори: | Сухина С. В. |
| Ключові слова: | ресторанне господарство, європейська кухня, технології борошняних виробів, висівкові борошняні вироби |
| Дата публікації: | 2021-01-12 13:24:07 |
| Останні зміни: | 2021-01-12 13:24:07 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | В роботі розглянуто комплексний заклад ресторанного господарства з європейською кухнею та кафе-баром. розглянуто технології виготовлення борошняних виробів з висівок. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26111 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 64 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26111.jpg Розмір : 162040 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
| |
