Репозиторій ВТЕІ
id: 26111
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан європейської кухні та кафе-бар. Новітні технології борошняних виробів з висівками)
Автори: Сухина С.В.
Ключові слова: ресторанне господарство, європейська кухня, технології борошняних виробів, висівкові борошняні вироби
Дата публікації: 2021-01-12 13:24:07
Останні зміни: 2021-01-12 13:24:07
Рік видання: 2020
Аннотація: В роботі розглянуто комплексний заклад ресторанного господарства з європейською кухнею та кафе-баром. розглянуто технології виготовлення борошняних виробів з висівок.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26111
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 64 с.
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26111.jpg Розмір : 162040 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний

Збільшити