| id: | 26111 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан європейської кухні та кафе-бар. Новітні технології борошняних виробів з висівками) |
| Authors: | Сухина С. В. |
| Keywords: | ресторанне господарство, європейська кухня, технології борошняних виробів, висівкові борошняні вироби |
| Date of publication: | 2021-01-12 13:24:07 |
| Last changes: | 2021-01-12 13:24:07 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | В роботі розглянуто комплексний заклад ресторанного господарства з європейською кухнею та кафе-баром. розглянуто технології виготовлення борошняних виробів з висівок. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26111 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 64 с. |
| In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26111.jpg Size : 162040 byte Format : Image jpg Access : For all | |
| |
