The Repository of VTEI
id: 26111
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан європейської кухні та кафе-бар. Новітні технології борошняних виробів з висівками)
Authors: Сухина С.В.
Keywords: ресторанне господарство, європейська кухня, технології борошняних виробів, висівкові борошняні вироби
Date of publication: 2021-01-12 13:24:07
Last changes: 2021-01-12 13:24:07
Year of publication: 2020
Summary: В роботі розглянуто комплексний заклад ресторанного господарства з європейською кухнею та кафе-баром. розглянуто технології виготовлення борошняних виробів з висівок.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26111
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 64 с.
In the collections: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26111.jpg Size : 162040 byte Format : Image jpg Access : For all

Enlarge