Репозиторій ВТЕІ
id: 26100
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан української кухні та варенична. Новітні технології борошняних кондитерський виробів з лецитином)
Автори: Кривонос Т.О.
Ключові слова: ресторанне господарство, українська кухня, борошняні кондитерські вироби, лецитин
Дата публікації: 2021-01-12 10:34:45
Останні зміни: 2021-01-12 10:34:45
Рік видання: 2020
Аннотація: В проєкті розкрито діяльність ресторанів м. Вінниця.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26100
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с.
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26100.jpg Розмір : 170768 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний

Збільшити