id: | 26100 |
---|---|
Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан української кухні та варенична. Новітні технології борошняних кондитерський виробів з лецитином) |
Authors: | Кривонос Т.О. |
Keywords: | ресторанне господарство, українська кухня, борошняні кондитерські вироби, лецитин |
Date of publication: | 2021-01-12 10:34:45 |
Last changes: | 2021-01-12 10:34:45 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | В проєкті розкрито діяльність ресторанів м. Вінниця. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26100 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с. |
In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26100.jpg Size : 170768 byte Format : Image jpg Access : For all | |
|