| id: | 26084 |
|---|---|
| Title: | Арт-візаж. Мистецтво дизайну та декорування страв |
| Authors: | Булейко О. В., Пахомська О. В. |
| Keywords: | карвінг, арт-дизайн, декорування страв |
| Date of publication: | 2021-01-12 10:13:16 |
| Last changes: | 2021-01-12 10:13:16 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | В тезах досліджено, що презентація та декорування страв і кулінарних виробів є надзвичайно важливим з точки зору як естетичності страви так і невід’ємною маркетинговою складовою. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26084 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: зб. матер. ІІ Міжвуз.наук.-практ. конф., м. Вінниця, 15 груд. 2020 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, ТОВ «Вінницька міська друкарня», 2020. С. 116-117 |
| In the collections: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26084.pdf Size : 729756 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |