The Repository of VTEI
id: 26084
Title: Арт-візаж. Мистецтво дизайну та декорування страв
Authors: Булейко О.В., Пахомська О.В.
Keywords: карвінг, арт-дизайн, декорування страв
Date of publication: 2021-01-12 10:13:16
Last changes: 2021-01-12 10:13:16
Year of publication: 2020
Summary: В тезах досліджено, що презентація та декорування страв і кулінарних виробів є надзвичайно важливим з точки зору як естетичності страви так і невід’ємною маркетинговою складовою.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26084
Publication type: Тези доповіді
Publication: Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: зб. матер. ІІ Міжвуз.наук.-практ. конф., м. Вінниця, 15 груд. 2020 р. Вінниця, 2020. С. 116-117
In the collections: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26084.pdf Size : 729756 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge