Репозиторій ВТЕІ
id: 26082
Назва: Розвиток ресторанного бізнесу в умовах карантину
Автори: Борисенко Д.В., Пахомська О.В.
Ключові слова: COVID-19, пiдприємства ресторанного бiзнесу, дослідження, карантин
Дата публікації: 2021-01-12 10:11:24
Останні зміни: 2021-01-12 10:11:24
Рік видання: 2020
Аннотація: В тезах досліджено, що на сучасному етапi розвитку сфера ресторанної iндустрiї є глобальним комп'ютеризованим бiзнесом, який базується на iнтернет-технологiях та альтернативних оnline-сервiсах, у сучасних умовах вони максимально задiянi в дiяльностi пiдприємств ресторанного бiзнесу. Iнформацiйнi технологiї сьогоднi, як нiколи ранiше, стають все бiльш цiнним ресурсом у пiдприємствах ресторанного бiзнесу, допомагаючи рестораторам не тiльки зберегти життєздатнiсть, але й розкрити новi перспективнi напрями розвитку.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26082
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: зб. матер. ІІ Міжвуз.наук.-практ. конф., м. Вінниця, 15 груд. 2020 р. Вінниця, 2020. С. 12-13
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26082.pdf Розмір : 943918 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити