id: | 26082 |
---|---|
Назва: | Розвиток ресторанного бізнесу в умовах карантину |
Автори: | Борисенко Д.В., Пахомська О.В. |
Ключові слова: | COVID-19, пiдприємства ресторанного бiзнесу, дослідження, карантин |
Дата публікації: | 2021-01-12 10:11:24 |
Останні зміни: | 2021-01-12 10:11:24 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В тезах досліджено, що на сучасному етапi розвитку сфера ресторанної iндустрiї є глобальним комп'ютеризованим бiзнесом, який базується на iнтернет-технологiях та альтернативних оnline-сервiсах, у сучасних умовах вони максимально задiянi в дiяльностi пiдприємств ресторанного бiзнесу. Iнформацiйнi технологiї сьогоднi, як нiколи ранiше, стають все бiльш цiнним ресурсом у пiдприємствах ресторанного бiзнесу, допомагаючи рестораторам не тiльки зберегти життєздатнiсть, але й розкрити новi перспективнi напрями розвитку. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26082 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: зб. матер. ІІ Міжвуз.наук.-практ. конф., м. Вінниця, 15 груд. 2020 р. Вінниця, 2020. С. 12-13 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26082.pdf Розмір : 943918 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|