| id: | 26078 |
|---|---|
| Назва: | Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами |
| Автори: | Поліщук Г. Є., Семко Т. В. |
| Ключові слова: | суміші, морозиво, кріоскопічна температура сироп стабілізатор |
| Дата публікації: | 2021-01-11 23:40:31 |
| Останні зміни: | 2021-01-11 23:40:31 |
| Рік видання: | 2015 |
| Аннотація: | В статті науково уточнено та модифіковано розрахунковий метод визначення точки замерзання сумішей морозива за еквівалент сахарози, що дозволить корегувати рецептурний склад морозива з більшою точністю. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26078 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. 2015. № 1(89), Т. 2. С. 109-116 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26078.pdf Розмір : 624023 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |