| id: | 26078 |
|---|---|
| Title: | Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами |
| Authors: | Поліщук Г. Є., Семко Т. В. |
| Keywords: | суміші, морозиво, кріоскопічна температура сироп стабілізатор |
| Date of publication: | 2021-01-11 23:40:31 |
| Last changes: | 2021-01-11 23:40:31 |
| Year of publication: | 2015 |
| Summary: | В статті науково уточнено та модифіковано розрахунковий метод визначення точки замерзання сумішей морозива за еквівалент сахарози, що дозволить корегувати рецептурний склад морозива з більшою точністю. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26078 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. 2015. № 1(89), Т. 2. С. 109-116 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26078.pdf Size : 624023 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |