| id: | 26076 |
|---|---|
| Title: | Новітні технології обробки молока |
| Authors: | Семко Т. В. |
| Keywords: | обробка, виробництво, промисловість, сичужний сир, індустріальне молоко, бактофуга |
| Date of publication: | 2021-01-11 17:22:06 |
| Last changes: | 2021-01-11 17:22:06 |
| Year of publication: | 2017 |
| Summary: | У статті викладено використання мембранних пастеризаційних методів обробки молока (ultra- і microfiltration– separation межі тиску 0.1.). Проблема обробки є вирішальною в заготівлі індустріального молока. ЇЇ вирішенням є використання новітніх технологій для виробництва сиру. Воно полягає в ультра високотемпературній обробці сировини при новітніх технологіях використання матеріалів (SCHREIBER і HUBER). Ця екстремальна термічна обробка була доведена для інактивованих бактерійних концентратів або бактофуг, які виробляються шляхом очистки від бактерій – бактофугату. Непрямий процес УВТ та ВТ обробки менш інтенсивний для знезараження мікроорганізмів, тому що потрібно підігрівати, пастеризувати з безперебійним процесом УВТ. Таке визначення для обробки індустріального молока є актуальним сьогодні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26076 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Науковий вісник Львівського ветеринарної медицини та біотехнологій університету ім. Гжицького. 2017. Т. 19, № 80. С. 140-143 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26076.pdf Size : 275285 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |