| id: | 26065 |
|---|---|
| Title: | Безпечність продукції по принципам НАССР |
| Authors: | Семко Т. В. |
| Keywords: | ХАССР-система безпеки харчових продуктів, пест-контроль, ризики, ІСО, група по харчовій безпеці |
| Date of publication: | 2021-01-11 16:58:02 |
| Last changes: | 2021-01-11 16:58:02 |
| Year of publication: | 2018 |
| Summary: | Стаття допомагає в розробці та використанні системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової галузі. Також, враховуючи поширеність в Україні систем управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 в статті наводяться приклади реалізації принципів НАССР в рамках ДСТУ ISO 22000:2007, враховуючи процес гармонізації вітчизняного законодавства з нормами та правилами Європейського Союзу, значна увага приділяється окремим вимогам ЄС щодо гігієни та безпечності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26065 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Логос. Мистецтво наукової думки. 2018. №1. С. 152-155 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26065.pdf Size : 195573 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |