Репозиторій ВТЕІ
id: 26059
Назва: Крафтова технологія сирокопчених ковбас
Автори: Семко Т.В., Власенко І.Г.
Ключові слова: технологія, сирокопчені ковбаси, стартові культури, функціональне призначення, нітрит натрію, мікроорганізми
Дата публікації: 2021-01-11 16:48:44
Останні зміни: 2021-01-11 16:48:44
Рік видання: 2019
Аннотація: Обґрунтовано доцільність використання мікроорганізмів із пробіотичними властивостями та препарату нізин замість нітриту натрію в крафтових технологіях сирокопчених ковбас. Отримані зразки ковбасних виробів відповідали вимогам стандарту за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26059
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Товари і ринки. 2019. № 2(30). С. 98-107
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26059.pdf Розмір : 453000 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити