| id: | 26059 |
|---|---|
| Назва: | Крафтова технологія сирокопчених ковбас |
| Автори: | Семко Т. В., Власенко І. Г. |
| Ключові слова: | технологія, сирокопчені ковбаси, стартові культури, функціональне призначення, нітрит натрію, мікроорганізми |
| Дата публікації: | 2021-01-11 16:48:44 |
| Останні зміни: | 2021-01-11 16:48:44 |
| Рік видання: | 2019 |
| Аннотація: | Обґрунтовано доцільність використання мікроорганізмів із пробіотичними властивостями та препарату нізин замість нітриту натрію в крафтових технологіях сирокопчених ковбас. Отримані зразки ковбасних виробів відповідали вимогам стандарту за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26059 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Товари і ринки. 2019. № 2(30). С. 98-107 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26059.pdf Розмір : 453000 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |