| id: | 26059 |
|---|---|
| Title: | Крафтова технологія сирокопчених ковбас |
| Authors: | Семко Т. В., Власенко І. Г. |
| Keywords: | технологія, сирокопчені ковбаси, стартові культури, функціональне призначення, нітрит натрію, мікроорганізми |
| Date of publication: | 2021-01-11 16:48:44 |
| Last changes: | 2021-01-11 16:48:44 |
| Year of publication: | 2019 |
| Summary: | Обґрунтовано доцільність використання мікроорганізмів із пробіотичними властивостями та препарату нізин замість нітриту натрію в крафтових технологіях сирокопчених ковбас. Отримані зразки ковбасних виробів відповідали вимогам стандарту за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26059 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Товари і ринки. 2019. № 2(30). С. 98-107 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26059.pdf Size : 453000 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |