The Repository of VTEI
id: 26059
Title: Крафтова технологія сирокопчених ковбас
Authors: Семко Т.В., Власенко І.Г.
Keywords: технологія, сирокопчені ковбаси, стартові культури, функціональне призначення, нітрит натрію, мікроорганізми
Date of publication: 2021-01-11 16:48:44
Last changes: 2021-01-11 16:48:44
Year of publication: 2019
Summary: Обґрунтовано доцільність використання мікроорганізмів із пробіотичними властивостями та препарату нізин замість нітриту натрію в крафтових технологіях сирокопчених ковбас. Отримані зразки ковбасних виробів відповідали вимогам стандарту за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26059
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Товари і ринки. 2019. № 2(30). С. 98-107
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26059.pdf Size : 453000 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge