id: | 26055 |
---|---|
Title: | Оцінка якості послуг в готелях і ресторанах |
Authors: | Рябенька М.О. |
Keywords: | ресторан, готель, якість, послуга, показники, методи, механізм |
Date of publication: | 2021-01-11 16:42:18 |
Last changes: | 2021-01-11 16:42:18 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | У статті висвітлено основні проблеми розвитку готельно-ресторанного господарства та невідповідність якості готельних і ресторанних послуг національним та світовим стандартам, дисбаланс ціни та якості, застарілий рівень матеріально-технічної бази. Визначено три основних підходи до визначення якості послуг. Узагальнено основні різновиди показників, класифікацію видів та методів оцінки якості послуг готелів і ресторанів. Запропоновано механізм підвищення якості, що визначає порядок діяльності менеджменту готелів і ресторанів. Для ефективної реалізації механізму запропоновано дотримання принципів управління, виконання спеціальних функцій управління, застосування методів та інструментів управління. Відзначено, що лише взаємодія з динамічним середовищем передбачає рух коштів розміщення в напрямі розвитку, який вимагає урахування потреб туристів, підвищення конкурентоспроможності та якості послуг, формування ефективної цінової політики. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26055 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Причорноморські економічні студії. 2020. Вип. 52-2. С. 46-51 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26055.pdf Size : 283356 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|