| id: | 26050 |
|---|---|
| Назва: | НАССР в харчових технологіях = HASSP and production and technologies |
| Автори: | Семко Т. В. |
| Ключові слова: | НАССР, безпечність, товари, система, стандарт, кількість, практика, досвід |
| Дата публікації: | 2021-01-11 16:20:06 |
| Останні зміни: | 2021-01-11 16:20:06 |
| Рік видання: | 2019 |
| Аннотація: | Метою вивчення дисципліни є формування у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці концепції НАССР у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду і практики. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26050 |
| Тип видання: | Робоча програма |
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. 20 с. |
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26050.pdf Розмір : 257992 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |