id: | 26046 |
---|---|
Назва: | Концепції і ресторанний креатив = Сoncepts and restaurant creativity |
Автори: | Семко Т.В. |
Ключові слова: | ресторани, фаст-фуди, кафе, концепція, логістика, менеджмент |
Дата публікації: | 2021-01-11 16:01:46 |
Останні зміни: | 2021-01-11 16:01:46 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Самостійна робота з дисципліни «Концепції і ресторанний креатив / Concepts and restaurant creativity» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції та лабораторні роботи, на яких розглядаються базові та проблемні положення дисципліни. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26046 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 37 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26046.pdf Розмір : 340918 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|