| id: | 26046 |
|---|---|
| Title: | Концепції і ресторанний креатив = Сoncepts and restaurant creativity |
| Authors: | Семко Т. В. |
| Keywords: | ресторани, фаст-фуди, кафе, концепція, логістика, менеджмент |
| Date of publication: | 2021-01-11 16:01:46 |
| Last changes: | 2021-01-11 16:01:46 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Самостійна робота з дисципліни «Концепції і ресторанний креатив / Concepts and restaurant creativity» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції та лабораторні роботи, на яких розглядаються базові та проблемні положення дисципліни. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26046 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 37 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26046.pdf Size : 340918 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |