Репозиторій ВТЕІ
id: 26045
Назва: Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production
Автори: Семко Т.В.
Ключові слова: якість, система управління, контроль, види контролю, петля якості
Дата публікації: 2021-01-11 16:01:02
Останні зміни: 2021-01-11 16:01:02
Рік видання: 2020
Аннотація: Самостійна робота з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів / Quality control and safety of food production» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції та лабораторні роботи, на яких розглядаються базові та проблемні положення дисципліни.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26045
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 23 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26045.pdf Розмір : 270049 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити