The Repository of VTEI
id: 26045
Title: Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production
Authors: Семко Т.В.
Keywords: якість, система управління, контроль, види контролю, петля якості
Date of publication: 2021-01-11 16:01:02
Last changes: 2021-01-11 16:01:02
Year of publication: 2020
Summary: Самостійна робота з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів / Quality control and safety of food production» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції та лабораторні роботи, на яких розглядаються базові та проблемні положення дисципліни.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26045
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 23 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26045.pdf Size : 270049 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge