Репозиторій ВТЕІ
id: 26044
Назва: Технології інноваційних харчових продуктів = Technologies of innovative food products
Автори: Семко Т.В.
Ключові слова: інновації, технології, продукти, безпечність, якість, устаткування, контроль
Дата публікації: 2021-01-11 15:59:41
Останні зміни: 2021-01-11 15:59:41
Рік видання: 2020
Аннотація: В переліку компонент ОП дисципліна "Технології інноваційних харчових продуктів" по коду ОК4, являється обов’язковою. Згідно освітньої програми компетентності що формує навчальна дисципліна "Технології інноваційних харчових продуктів" у здобувачів вищої освіти полягає в системі знань щодо застосування інноваційних харчових технологій, сучасних інгредієнтів, напівфабрикатів, устаткування, методів контролю й оцінювання рівня якості нових розробок.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26044
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 30 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26044.pdf Розмір : 364118 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити