id: | 26044 |
---|---|
Назва: | Технології інноваційних харчових продуктів = Technologies of innovative food products |
Автори: | Семко Т.В. |
Ключові слова: | інновації, технології, продукти, безпечність, якість, устаткування, контроль |
Дата публікації: | 2021-01-11 15:59:41 |
Останні зміни: | 2021-01-11 15:59:41 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В переліку компонент ОП дисципліна "Технології інноваційних харчових продуктів" по коду ОК4, являється обов’язковою. Згідно освітньої програми компетентності що формує навчальна дисципліна "Технології інноваційних харчових продуктів" у здобувачів вищої освіти полягає в системі знань щодо застосування інноваційних харчових технологій, сучасних інгредієнтів, напівфабрикатів, устаткування, методів контролю й оцінювання рівня якості нових розробок. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26044 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 30 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26044.pdf Розмір : 364118 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|