id: | 26044 |
---|---|
Title: | Технології інноваційних харчових продуктів = Technologies of innovative food products |
Authors: | Семко Т.В. |
Keywords: | інновації, технології, продукти, безпечність, якість, устаткування, контроль |
Date of publication: | 2021-01-11 15:59:41 |
Last changes: | 2021-01-11 15:59:41 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | В переліку компонент ОП дисципліна "Технології інноваційних харчових продуктів" по коду ОК4, являється обов’язковою. Згідно освітньої програми компетентності що формує навчальна дисципліна "Технології інноваційних харчових продуктів" у здобувачів вищої освіти полягає в системі знань щодо застосування інноваційних харчових технологій, сучасних інгредієнтів, напівфабрикатів, устаткування, методів контролю й оцінювання рівня якості нових розробок. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26044 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 30 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26044.pdf Size : 364118 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|