| id: | 26043 |
|---|---|
| Title: | Технологія крафтових виробництв = Technology of craft production |
| Authors: | Семко Т. В. |
| Keywords: | технологія, крафтове виробництво, технологічний процес, ресторани, бізнес |
| Date of publication: | 2021-01-11 15:58:39 |
| Last changes: | 2021-01-11 15:58:39 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Дисципліна "Технологія крафтових виробництв" входить до блоку обов’язкових. Згідно освітньої програми компетентності, що формує навчальна дисципліна – це тренди виробництва "крафтової" харчової продукції (м’ясні делікатеси та крафтові ковбаси, крафтові сири, пиво, крафтове морозиво, шоколад, тощо). Формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26043 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 18 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26043.pdf Size : 281041 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |