id: | 26032 |
---|---|
Назва: | Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | харчові виробництва, теплова обробка, методи дослідження, гомогенізація |
Дата публікації: | 2021-01-11 11:45:26 |
Останні зміни: | 2021-01-11 11:45:26 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Метою викладання дисципліни «Технології харчових виробництв» є отримання студентами теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання харчових продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями і процесами, які є спільними для технологій різних харчових виробництв, доведення необхідності використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26032 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26032.pdf Розмір : 462534 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|