Репозиторій ВТЕІ
id: 26032
Назва: Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: харчові виробництва, теплова обробка, методи дослідження, гомогенізація
Дата публікації: 2021-01-11 11:45:26
Останні зміни: 2021-01-11 11:45:26
Рік видання: 2020
Аннотація: Метою викладання дисципліни «Технології харчових виробництв» є отримання студентами теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання харчових продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями і процесами, які є спільними для технологій різних харчових виробництв, доведення необхідності використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26032
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 57 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26032.pdf Розмір : 462534 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити